Klasiske blå Labello fås nu som Labello Sparkle

New in // Budget Red Suede Pointy Stilettos

red suede stilettos 3Jeg elsker stiletter!! Er helt klart mest fan af dem som er spidse. De her er fra H&M og er allerede en favorit for de er med en perfekt højde på ca. 7,5 cm, så jeg kan holde ud at gå med dem en hel dag. De er i 100% ægte ruskind og er røde. Yes, jeg er bare vild med farven rød denne sommer, så de her blev fluks klikket hjem online med det samme. De kostede kun 249,- et scoop for et par ægte ruskindstiletter. Yay! De blev hurtigt udsolgt, men hold øje med dem på h&m hjemmeside for tit kommer de tilbage i enkelte størrelser. Jeg har allerede 4 par ruskindstiletter fra H&M og jeg må altså sige at jeg er imponeret over kvaliteten når man tænker at det er et highstreet brand.

Jeg fandt alternativ hos H&M HER det er samme model med samme hæl type, kan godt lide at den er placeret lige under hælen, det synes jeg er det flotteste. De her er 10 cm og for mig er det altså for højt til hverdagsbrug. Jeg har gået med 10 cm i min yngre dage, men med alderen er jeg altså bare blevet mere magelig. Så hvis du kan holde 10 cm ud, er de altså super sexet og smukke i mine øjne.

Røde stiletter er super cool med et par sorte skinny jeans, like the cool french girls eller med pyjamas bukser som ovenstående. De kan faktisk bruges til meget, til kjoler og vide bukser. Jeg skal have dem på til et bryllup på lørdag sammen med et par røde palazzo bukser.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klasiske blå Labello fås nu som Labello Sparkle