Ladylike

Julie Sandlau smykker

Det er tirsdag også må man gerne drømme. Jeg drømmer om de her fine armbånd. Uh…det er altså farligt for en pige som mig at ose rundt hos Julie Sandlau hjemmeside. Jeg elsker guld armbånd og kan ikke få nok af dem. Pt. går jeg dagligt med 3 guld armbånd på højre håndled. Det er sjældent jeg går med mindre. Jeg er en guldpige, ingen tvivl om det med hang til perler og små diamanter.

Julie Sandlau er ikke et nyt brand for mig, for de har i længe stået på min top 5 liste over danske smykkedesigner som jeg holder øje med. Hun laver gang på gang de fineste smykker og tit must haves i min verden. Jeg elsker de små detaljer i smykkerne og samtidigt enkeltheden.
Det er altid lidt pyntet uden at blive for meget. Der er altid et stort udvalg af øreringe, ringe, vedhæng, men pt. er jeg en sucker for armbånd i guld.

Jeg er helt forelsket i hendes overdrevet smukke smykker, specielt alle hendes guldarmbånde og øreringe. Kunne virkelig godt tænke mig de har guld armbånd 🙂 desværre rækker min pengepung ikke til det. De er alle så fine, og kan bruges både til fest og til hverdag! Der er et godt miks af guld og oxideret på hendes hjemmeside, der er masser at vælge mellem og lidt til enhver smag. Tag et kig forbi her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Julie Sandlau.com

 

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ladylike