Ups...I did it again!

til debutkoncert

Vi kom hjem sent i går aftes fra en dejlig tur til Århus her i weekenden. Weekenden stod i musikkens tegn, da vi skulle overvære min svogers debutkoncert i Århus Musikhus. Det var en fantastisk musik oplevelse at få mulighed at overvære det og i flotte omgivelser som Århus Musikhus. Akustikken i salen er fantastisk. Tænk at kunne spille 4 stykker uden nogen form for noder! Virkelig imponerende og flot! Venner og familie kom fra nær og fjern og han blev fejret. Der blev holdt en reception hjemme med flere flasker champagne, jordbær og andet godt. Senere på aftenen tog vi “unge” videre ind til Århus by og festede videre. Nogen holdt selvfølgelig længere end andre, men det var altså ikke mig. Jeg kunne godt mærke at mit helbred havde gået og skrantet i sidste uge. Men jeg var ikke den eneste, for flere af de andre fik først øjne op mod eftermiddagen 🙂

Jeg fik desværre ikke taget så mange billeder og har ikke noget godt billede af hvad jeg havde på til koncerten. Kun det øverst hvor jeg står med min stolte svigerfar klar med en buket blomster til sin søn. Jeg bar min sorte blonde kjole fra hm, sorte slingback fra Dolce et Gabbana, frakke fra Zara og clutch fra Louis Vuitton. Senere om aftenen da vi skulle i byen skiftede jeg dog til noget andet.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups...I did it again!