GREY LEOPARD IN THE SNOW

NEW IN // SKATER SKIRT

Jeg har fået ny nederdel. Snittet på den har fået det famøse navn, som blogland har dømt for skater nederdel. Har længe gået og kigget efter den perfekte skater nederdel, fordi kravet har været at den skulle falde tung. Og det gør denne her, den er i blød elastisk jersey med et fast taljestykke. Den er virkelig dejlig at have på fordi den er elastisk og lige den jeg har ledt efter. Den er virkelig at scoop til prisen 129,- og jeg har allerede gået med den 3 gange i løbet af kort tid 🙂 overvejer om jeg skal have den i den grå meleret udgave. Klik på billedet og tjek den ud.

Jeg havde ellers for en måneds tid siden klikket en anden nederdel hjem i pleater hos H&M online, men grundet en leveringstid på en måned, annulleret jeg købet. Nok også fordi jeg i virkeligheden helst vil have en i læder. Er du også fan af skater nederdele?

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREY LEOPARD IN THE SNOW