STILL FREEZING

Wishlist // ACNE CYPRESS BOOTS

Jeg valgte at sælge mine ZARA støvler mest fordi jeg sparede sammen til  Lazio støvlerne. Ja, så måtte der altså prioriteres. Samtidigt har jeg haft en kollega som gik og savlede over dem nærmest hver dag, faktisk lige siden jeg trådte ind på kontoret i dem 🙂

Og hun har siden ledt og ledt efter dem også på TS. Så hun er jo nærmest lykkelig da hun fik chancen for at købe dem. Det er ikke fordi jeg har fortrudt salget (lidt måske) men efter at have haft dem, har jeg savnet et par støvler. Forstås således jeg mangler et par støvler som er enkle, og giver mig  højde samtidig med at de gerne må være rå. Og den kombi synes jeg ZARA støvlerne havde.

Alt dette tilsammen gør at lige nu står og craver et par Acne Cypress støvler. De er hermed på min Wanted liste.  Synes det er en cool støvle med en forholdsvis høj hæl, men den ekstra sål fortil, giver støvlen en god højde. De tænker de  går til alt, i læder og samtidigt rå. I like!

Cypress støvler er lavet og opdateret mange gange fra Acne, men hvilken en af dem synes du er flottest? Dem i hel sort skind med sorte såler eller den med ruskind bagtil med lyse såler?

Og for ikke at forglemme de her som også er ret nice ifølge min verden.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Fie

  Er klart til de helt sorte 😉 Synes de andre ser lidt billige og ugennemførte ud…

  Klem, Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg hælder også mest til de sorte. De laves bare ikke længere i den kombi.
   Jeg synes ikke de andre ser billige ud, men jeg tror jeg ved hvad du mener. De sorte ser bare mere gennemførte ud.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acne er simpelthen noget af det lækreste! Jeg har et lækkert Dixie give away på bloggen! Tjek det ud på http://www.regitzeløkke.dk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Fuldstændig enig! ACNE sko og støvler er noget af de lækreste 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILL FREEZING