I love my crocs

Min weekend

trøje/kenzo, nederdel/hm trend, lazio støvler/isabel marant

Vi nyder det sidste af weekenden med hjemmelavet bananpandekager og jordbærgrød med fløde. Banan pandekager er en pludselig indskydelse da vi havde et par bananer som var blevet godt plettet, så forsøgte mig med at lave pandekager af dem. De blev over alt forventning og super lette at lave. Se resultatet af dem på Instagram.

Vi har haft min bror på besøg fra fredag til lørdag aften. Super hyggeligt med hygge, slik, Disney og X-faktor og senere film. Manden og brormand fik vist også mere end flere genstande så det var godt at han blev og overnattede 😉 Lørdag eftermiddag var vi alle i byen for at kigge efter lidt ski udstyr til den kommende skiferie. Og måske være heldig at få noget på udsalget, desværre var det meget lidt der var på udsalg af ski udstyr. Forståeligt nok for nu er vinteren jo kommet og skisæsonen for alvor begyndt. Vi var forbi Illums, Magasin, North Face og Peak Performance. Jeg fik et par nye skibukser og manden fandt en super flot Burberry jakke i Illums. Den er helt fantastisk og heldigt at der lige var en tilbage på udsalg i hans størrelse. Jeg fandt også et par flotte Isabel Marant støvler model TACY, var lige ved at køre dankortet igennem, men gjorde det ikke, for lige rundt om hjørnet skal vi med OSLO båden til Norge på skiferie.
Det var og er stadig bidende koldt, så var glad for at jeg fik tilberedt en gryde med kylling i karry inden vi kørte. Den fik lov at simre i  små 2-3 timer, så kyllingen var blevet godt mør. Lækkert at komme hjem til varm gryderet og nærmest sætte os til bordet. Hvad har I lavet i weekenden?

Husk I stadig kan nå at deltage i min Give-away 🙂

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love my crocs