Sick but a new pair of boots saved it all

leopard x 2

blazer/ zara, leopard jeans / zara, bælte /inwear, ruskind stiletter kanera / by malene birger, tørklæde / hm, ur/ omega, armbånd / gave fra mor og far

Dagen derpå efter mit sygeleje. Det eneste positive der kom ud af det, hvis man kan sige det, er at jeg har tabt mig en smulue 😀 men det skal jeg nok hurtig råde bod på. Her er jeg trukket i de gamle blå leopard jeans. Det er længe siden de har været på, og det kan jeg slet ikke forstå, for de er noget af det mest behagelige at have på. Jeg elsker at de er i blå devore med leoprint. De er lige tilpas diskrete uden at larme selvom de er i leopard print. Selvom jeg ikke var helt på toppen valgte jeg at gå på arbejde pga. et vigtigt møde. Jeg hoster stadig en del og får drukket rigelig kamillete med honning samt masser af Halls. Så mit gamle leopard tørklæde blev også taget i brug. Alle virkemidler bliver taget i brug.
Jeg har mine nye sorte ruskind stiletter på. Hvad kan jeg sige om dem? De er allerede mine fave sorte stiletter, jamen…de er spidse, i læder, helt enkle og hælen er en killer hæl, samtidigt med at de er gode at have på 🙂 De er helt magen til som dem jeg har i grå, som jeg havde på her.

I går eftermiddag var jeg til total hygge event hos Klix Kommunikation og blev introduceret for lanceringen af den fine kollektionen som er lavet i samarbejde mellem Deichmann og bloggeren Caroline Blomst. Der var linet op med godter og bar med sød bartender 🙂 Jeg havde mine søde veninde Line med og sammen fik vi hygget os med de øvrige piger. Vi fik set og gramset kollektionen og er begge enig om at kollektionen er super med et udvalgt til forskellige stilarter og der er både de høje stiletter og de helt flade repræsenteret. Kollektionen er fin og er meget på beatet med de mode tendenser vi ser i øjeblikket og med et prisleje hvor det dyreste par er kr. 399,- så kan alle være med. Mere om kollektionen senere. Min veninde og jeg fik  ihvertfald hygget os og fik en lille fjer på (eller jeg gjorde 😉 selvom jeg faktisk ikke engang tømte et helt glas, må skyldes at jeg ikke er på toppen. Vi gik efterfølgende på Sticks and Sushi og fik begge talt ørerne af 😀 Elsker de aftener. Lige nu står den på Disney Sjov og bagefter X-faktor. God aften!

SignaturChau

8 Kommentarer

  • johannes

    Hold da helt op, hvor ser du godt ud 🙂 Hvis du kommer forbi Matas, er du måske heldig, at de har propolis piller. Det er det, der giver den lindrende virkning, når man spiser honning. De virker bedre end noget som helst andet. Min far havde bivoks med hjem fra bistaderne, når folk havde ondt i halsen. Det er der propolisen kommer fra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde ven 🙂
      nå ja jeg kan godt huske de piller du har nævnt dem før.
      Jeg må forbi og se om jeg kan få dem. Tak for råd!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klassisk men moderne stil!

    Jeg er fan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katia

    Wauw! Dine sorte stiletter! Jeg er forelsket i dem! Hvor kan de købes?
    Vær sød og fortæl, fortæl….
    Med kærlig hilsen .
    Katia (skør med sko)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      1000 tak! Hyggeligt at møde en anden åndsfælle som er lige så skør med sko som jeg 😉
      Jeg har købt dem hos By Malene Birger. Modellen hedder Kanera. De findes også i grå og boudeux.
      Jeg har dem i grå også 🙂 for synes modellen er en klassiker.
      pøj pøj med jagten!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et lækkert outfit… jeg elsker alt det leo – og du har ret… bukserne er super flotte… diskrete, men alligevel med pang – vildt flot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Du er sød – jeg er glad for du kan lide det. Lige som dig elsker jeg at tingene er underspillet uden at være for meget, men alligevel har noget pang eller sprælsk over sig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sick but a new pair of boots saved it all