Camo and laces

Smoothies + Give-Away

Hjemme hos os elsker vi smoothies. Men hvem gør ikke det? Vi laver dem tit, særligt om sommeren ryger der en del ned. Det er forfriskende og smager godt samtidigt. Det er meget forskelligt, hvad vi bruger i vores smoothies, men det er tit æble, ingefær, appelsin, bananer og frosne bær. For os er det sommer og sol når der er smoothies på terrasse bordet.

JP og jeg havde et ærinde i IKEA (Taastrup) for ikke så længe siden, og vi var begge enige om at vi lige skulle have lidt lækkert hos McDonalds inden. Det var nemlig lige efter arbejdet/SFO. Så fik vi også muligheden for at smage de 2 nye lækre smoothies som er lanceret. Jeg fik en mango/ananas og JP valgte en jordbær/banan. De er begge lavet med frugtpuré, blendet knust med is uden tilsætning af sukker. Man kan vælge om man vil have fedtfattig yoghurt i eller ej. Jeg fik en med og JP uden. Jeg synes det er super man kan vælge det fra, for så kan JP og andre med laktose intolerans også være med. Vi smagte dog hinandens og hold op de smager godt. Jeg var ret positiv overrasket, fordi jeg forventede en lidt klæg sød smag, men det var de overhovedet ikke. Ikke nok med det så synes jeg prisen pr. stk. på 25 kr,. er ret billigt. Der var i hvertfald rigeligt til os begge to i de to vi fik. De indeholdt hver 0,3 liter.

JP og jeg var begge enige om at de smagte godt og det er ikke sidste gang de kommer med på menuen. Jeg håber personligt at det er noget de fremover vil have fast i deres sortiment 😉 For kunne sagtens finde på at købe et par stykker med på vejen en anden gang.

Give-away:
Har I smagt dem? Hvis ikke så gør det næste gang I kommer forbi en McDonalds.

I kan også deltage i min Give-away helt gratis, hvor en af Jer vinde 2 rabatkuponer á kr. 25, som kan bruges på de lækre smoothies hos McDonalds. Det eneste du skal gøre, er at følge bloggen på Bloglovin (nederst) og skrive en kommentar her, så deltager du i lodtrækningen.

Min give-away slutter d. 11. maj kl. 12, hvorefter en vinder vil blive udtrukket.

Indlægget er sponsoreret.

SignaturChau

25 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camo and laces