Stripes

Camo and laces

camouflage jakke / zara, nederdel / hm trend, sandaler / crocs

Vi er igen kommet ind i en hektisk periode båden manden og jeg, så mit energi niveau om aftenen er lige nul. Han er ude og rejse 4 ud af ugens 5 arbejdsdage. I går kom han dog hjem fra et møde med vækstfonden hvor han vandt 1. præmien, den indeholdt også en buket blomster, som jeg fik 🙂 buket er vist på IG. Den pynter så fint i vores køkkenvindue (se nederst) Ikke nok med det er det hans fødselsdag i morgen, og vi får gæster til middag. Så der er run på i den lille familie. Så det bliver et kort indlæg fra mig.

Jeg bliver altid så lalleglad når solen skinner, det gør bare noget ved mit humør og indre. Det har været ovenud skønt med alt det solskin og varme. Så jeg har gået i bare fødder i sandaler og åbne sko. Sommer tøjet har også været luftet. Her er jeg i min nye blonde nederdel og en gammel jakke, crocs er en old time favorite fra sidste sommer. Husker I at jeg travede rundt i dem nærmest hele sommeren og Japan tyndt i dem?

Jeg har forresten fået ny frisure og som jeg faktisk har fortrudt. Meningen var blot at få klippet de tørre ender af, men så siger frisøren mens jeg sidder i stolen, om vi ikke skulle prøve at klippe lidt i etager for at prøve noget nyt og få noget bevægelse i håret. Åh…jeg faldt for det…æv…nu glæder jeg bare til at de korteste hår vokser ned til den gamle længde. Jeg har lovet mig selv om ikke at tage imod nogle forslag fra frisører en anden gang lige på falderebet. Nu skal det bare vokse ud….lige nu….

Hav en dejlig aften og nyder I det gode vejr lige så meget som jeg?

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Bettina Sheta

    Kan man stadig få fat i jakken og nederdelen ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Nej deværre. Jakken er af ældre dato og nederdelen blev købt lige før jul.
      Måske du er heldig at finde dem på TS.

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er ret misundelig på den nederdel der.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes