Lidt som ferie...

Råhvid blonde

blondetop / vila, nederdel / zara, stiletter / roberto festa, glas halskæde / day 

Hold op en smuk sommerdag vi har i dag. Det er fedt og atter fedt at sommer er her nu. Det skal bare i det mindste vare hele weekenden…please. I morgen er det nemlig min tur at blive inviteret til fødseldag og jeg ved vi kommer til at være i haven. Tænk at der allerede er gået en uge hvor det var mig som inviteret til 40 års fødselsdag og jeg har allerede taget hul på en hel uge i det nye årti 😀

På det sidste har jeg været lidt sød ved mig selv, måske fordi det er en form fortrøst. Jeg har simpelthen haft mega travlt på alle måder så har trængt til lidt selv forkælelse i form af nyt til garderoben, ude og spise og skønheds produkter. Så dankortet er blevet svunget lidt for tit end jeg egentlig burde/behov for. Men de fleste af mine køb har været gennemtænkt (de fleste) I hvert fald er min blonde top ny og fra VILA. Jeg har sagt det før og siger det igen, pt. er jeg ret glad for VILA. Synes de har lavet et par og flere lækre sager. Priserne gør også at man kan tillade at gå lidt amok derinde synes jeg. Toppen her er helt sød, i råhvid blonde ikke for tynd og ærmernes form er feminine. Den vækker også minder, da den minder mig om en top min mor havde på, da jeg var en lille pige.

Nu er det fredag og vi får JP hjem efter 3 dages ferie hos mine forældre. Jeg glæder mig til at få ham hjem omend manden og jeg også har nydt at bare være os. I morgen skal jeg bare lege og være sammen med ham inden jeg tager afsted til fødselsdagsfest. Har I nogen spændende planer?

Det er sidste udkald hvis du vil deltage i min give away lige her.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt som ferie...