In mens department

Nivea = sol & sommer

I min ferie blev der også tid til at besøge de danske sandstrande og en enkelt sø. I år har vi været i Rågeleje, Ishøj Strand, Hundige Strand, Risskov Strand og i Furesøen. Det har været skønt at komme ud og blive kølet ned, især om eftermiddagen på de dage hvor vi fik malet. Der var vi ude hver eftermiddag. Det var skønt at komme afsted og JP elsker det. Han er total vandhund… det er hans far iøvrigt også. Jeg må indrømme jeg er ikke den store vandhund, og kan sagtens komme med ud og få et dyp og svømme et par tag. Men så vil jeg meget hellere ind og dase med en god bog og spise ærter 😉

Alt det sol dyrkning på strand og i have, betød også at jeg har smurt mig ind med solcreme. Der var en enkelt dag hvor jeg malede udenfor i skygge og glemte at smøre mig på ryggen…av av… selv i skyggen, så man skal passe på, der var jeg altså rød om aftenen. Heldigvis fik jeg en after lotion på inden jeg gik i seng og det tog rødmen. Solcremerne, som blev flittigst brugt i år var fra Nivea, især den med spray er populær både for drengene og mig. For den er nem at dosere, og fedter ikke. Også har den ikke en kras duft. Den er meget mild. Den er nem at smøre på uden at man får den der greasy fornemmelse som de fleste kender så godt. Den hedder også invisible og det er meget godt rammende for den creme. For det føles som ikke at have noget på. Så er man ligesom ikke vild med klistret solcremer så vil jeg klart anbefale denne.

På det øverste billede ser I favoritterne. En anden ting som jeg er blevet fan af er Labellos Lippalm.

Labello har nemlig lanceret nye læbepomade i skønne frugtdufte. Der er både vandmelon, kirsebær, jordbær og fersken. De er en anelse mere pigmenterede end den almindelige Labello versionen, men ikke så fugtgivende. Til gengæld giver de et fint skær af farve og shine, perfekt lige til at have ved hånden og  kan friske op med. De kan fås nu til kr. 19,95. Det har været den perfekte sommer ting at have i tasken for mig i år.

Når jeg ser alle de her billeder fra min sommerferie, ønsker jeg mig blot mere ferie og sol og varme. Men mon ikke der kommer flere solskinsdage hvor der er lejlighed til at komme i vandet igen, omend det nok ikke bliver så lunt. Håber virkelig vi har en Indian Summer tilgode senere på året.

Husk du kan stadig nå at deltage i min Scandic give-away hvor der er et ophold for to på højkant lige her.

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Anne Marie

    Hej Chau.
    Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra berlin, og efter at have læst din anbefaling tog vi ind og spiste frokost på Akito sushi. Jeg må sige at du har helt ret. Hvor var det bare lækkert, og så til de penge! Der kommer jeg helt sikkert igen en anden gang.
    Så tak for dem gode anbefaling og tak for en god blog :-).
    Vh Anne Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej Anne Marie,
      Hvor dejligt 😉 vi var der også igen for en lille uges tid siden. Det er fantastisk lækkert det de serverer til rimelig priser.
      Dejligt at høre at I kunne bruge tippet 😉 Tak for din tilbagemelding.
      Vh Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In mens department