In something red and old stuff

New In // bronze farvet sandaler fra VRS

Jeg har fundet mine flade fodformet sandaler frem, for jeg er så klar til at få luftet fødderne. Nu mangler vi altså bare de varme temperaturer så de kan komme ud og få noget sol og D-vitamin.

De sorte er fra sidste år, de ligner umiskendelig en udgave af Isabel Marant populære sandal fra sidste år, blot i en mere budget venlig pris. Mærket er Marcus B købt hos Nelly. De bronzefarvet er til gengæld nye og fra VRS, som laver moderigtig tøj til budget venlige priser. Nu taler jeg en del om budget venlige priser, men jeg elsker mode som er til at betale uden at blive flået, men hvem kan ikke det? Derfor vil jeg gerne gøre jer opmærksom på mærket VRS som laver tøj, sko og accessories til ret så gode priser. VRS er et nyt mærke som føres eksklusiv hos Føtex og BILKA. Et af kendetegnene for VRS er at det er modetøj, som er hurtige til at afkode mode tendenserne så kollektionerne kommer ud løbende. Der kommer  nemlig mere end 100 nye styles ud hver uge. Det er tøj i god kvalitet til priser som er til at betale, men ikke på kompromis af noget andet. Der bliver stillet høje krav til leverandørerne og gennem anerkendte testbureauer testes tøjet så det med sikkerhed lever op til alle krav (vaskestyrke, pasform og holdbarhed) VRS er i hvertfald et mærke jeg vil holde øje med for fremtiden. Så sent som i går var jeg forbi Føtex for at handle ind, og der fandt jeg de fineste pyjamas bukser med smuk print. Så fine at jeg tænker de sagtens kan luftes udenfor hjemmet 😉 hvilket jeg tror jeg kommer til.

VRS laver også det sødeste børnetøj med print lidt i stil med MOLO, bare til en fjerdedel af prisen. Nu er JP blevet så stor at tøjet ikke føres i hans størrelse, men hold op det er frisk og sejt drengetøj. Så næste gang du er i Føtex eller BILKA så tag et kig forbi tøj afdelingen. Sandalerne er forresten i butikkerne nu og ligger til kun kr. 179,- Det synes jeg er en helt fin pris for et par læder sandaler. Priserne på tøjet ligger typisk for basistøj fra kr. 99 – 299,-  Så generelt ret fair priser må man sige.

Indlægget er lavet i samarbejde med Føtex.

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Hvor er de bare fine 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      ja, jeg er også fan af dem. Nu må det gerne blive varmt til at kunne gå i dem med bare fødder 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg har faktisk ofte købt fint tøj i Føtex til ungerne og både design og pris holder 100 % i min optik, men er det mig som har misforstået eller hedder deres nye mærke ikke VRS?
    Mvh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg har også i ny og næ shoppet basis ting til mig selv og sønnike. Især børnetøjet synes jeg har været flot og farverigt.
      Jo, deres nye mærke hedder VRS 😉 så den er god nok.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In something red and old stuff