Nyt armbåndsur / rabatkode til dig

Black dress and white sneakers

sort hm trend kjolehm trend kjole sortsort hm trend kjole 1hm trend kjole || adidas stan smith HERE || DW ur HERE

Kjolen kom hjem sidste lørdag, hvor jeg blot skulle ind og hente en lille pakke fra ZARA. Så kom der altså lidt mere med hjem fra byen…ups! Jeg har ikke været ude og shoppe i København siden februar, altså på en rigtig shopping tur sååå…alle undskyldninger bruges 🙂 men fik lige pludselig travlt da jeg havde en hygge sushi date med damen her Så posen med dagens fund kom med, for kjolen her nåede jeg ikke engang at prøve før køb. Spottede den nemlig lige inden jeg gik ud af butikken. Der hang 2 stk. tilbage, så haps. Den er så fin, luftig og kjolen er skåret diagonalt ned langs siden. Den er selvfølgelig fra h&m trend, jeg burde næsten have penge for alt den reklame jeg gør for den afdelingen…ha ha. Så jeg gik model for min sushi date og hun kunne heldigvis lide det hun så.

Jeg er blevet sindsyg glad for mine hvide Stan Smith sneakers, de går simpelthen til alt til short, nederdel og jeans. De er rigtig rare at have på og det er et must for mig. Dem kan jeg kun varmt anbefale også er de tilmed til en pris som er til at betale. De fås også med snører men jeg synes velcro er fantastisk 😀 Uret er nyt som jeg har fortalte om igår. Det er så fint, skiven er lidt mindre end det andet jeg har. Husk at I kan få 15% rabat på det ved at bruge koden DWtiger mit ur kan fås lige HER.

Til alle, hav en dejlig fredag aften! Min mand kommer hjem efter en lang tur har ikek set ham siden lørdag aften…juhuu…så skal vi hygge med running sushi. Et ønske fra JP især efter fordi han hørte jeg havde fået lækker sushi om lørdagen.
sort hm trend kjole2

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt armbåndsur / rabatkode til dig