Vichy IDÉALIA Skin Sleep

The suit dress

suit dresssuit dress 1suitdress2hm suitdress || hm glitter bluse HER|| zara støvlet HER|| bymalenebirger taske HER|| DW ur HER

Indrømmet billederne her er ikke fra den forgangne uge 😉 Nok nærmere tilbage i oktober, hvor bladene stadig var grønne. Jeg fandt dem liggende på skrivebordet så det er jo skønt at have lidt nu hvor sneen ligger overalt og svært at vise tøjet når man har den store vinterjakke på 🙂

Kjolen fandt jeg i den lokale hm, hvor den var sat voldsomt ned, så kunne jeg altså ikke lade. Jeg kalder den for min suit dress, fordi den er lavet i materiale som ses på habitter. Den er perfekt til jobbet og kan bruges med en hvid skjorte under eller som her min Studio Collection glitter rullekrave, som gør den mere festlig. Det er god hvis man har en aftale i byen lige efter job for så kan man lige med et snuptag sætter håret op, et par festlige øreringe og rød læbestift, så er man klar til en tur i byen 😀

Støvlerne fra ZARA har jeg fablet om og vist flere gange på bloggen. Jeg er meget glad for dem, for ikke nok med at de har lige det der sleek smalle look og flotte hæl, så går jeg super godt i dem. Jeg har faktisk gået en lang tur i skoven med dem fordi jeg havde glemt at tage skiftesko med. Det er rart at have et par som man ved går til det meste og tilmed til en god pris.

Mit ur er fra Daniel Wellington og en klar favorit når jeg om morgenen går ud af døren. Det er meget sjældent jeg forlader huset uden ur. Mit er med sort læderrem og urskiven er med små Swarovski sten. Det er så fin, det er dette HER og du kan nu med koden Thetiger15 få 15% rabat på uret. I øjeblikket kører de en jule kampagne hvor du ved køb af ur og et NATO urrem, pakker de i eksklusive julegave æske. Der er i øvrigt fri fragt. De leverer hurtigt, så måske skal kæresten have et nyt ur til jul? 🙂

suit dress 4

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vichy IDÉALIA Skin Sleep