Colors

Paris Eiffel Tour

Undskyld det lange pause fra bloggen, det skyldes Paris turen og travlhed på arbejdet. Jeg vil prøve at kompensere for det ved at blogge lidt mere end normalt. Først vil jeg fortælle kort om Paris turen. Vejret i Paris var perfekt, det lå mellem 13 om morgenen og temperaturen sneg sig til 22-25 grader i løbet af dagen.
Manden og jeg var stået tidligt om en morgenen fordi vi ville prøve noget autentisk fransk morgenmad på et af de mange brasserier der findes dernede. Efter det gik vi rundt i byen og fandt denne smukke park med Eiffeltårnet i baggrunden. Vi havde egentlig besluttet at vi ikke ville i tårnet i og med at jeg ikke havde så mange dage i Paris og vi ikke ville spilde for meget af tiden med at stå i kø. Men da vi kom frem kl. 9 var køen overkommelig så vi besluttede at tage turen alligevel. Jeg vil anbefale alle som vil se Eiffeltårnet at møde op om morgenen som vi gjorde. Attraktionen åbner kl. 9.30, og allerede en af køerne var flere meter lang, især køen med elevator hele vejen op var særlig slemt. Den kø vi stod i var vi nok nr. 40-50 og der skulle man gå op til 2.etage og derfra kunne man købe turen med elevator helt op til toppen af tårnet. Vi var på toppen af tårnet på en time fra vi blev lukket ind hvilket var ekspresfart :-)Da vi kom ned var vores kø meget lang og estimereret ventetid var 3 timer bare for at komme til billetlugen!
Eiffel tårnet er ikke mindre end en fantastisk bygningskonstruktion.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colors