See what arrived today...

Almost Autumn like

Jeg synes at vejret de sidste par dage har taget lidt af et vejrskift. Man kan mærke at vinden er blevet efterårsagtigt og ret så blæsende. I dag har faktisk været lidt kold, selvom solen har været fremme i dag. Så jeg havde faktisk også min bikerjakke fra Zara og halstørklæde fra Rabens Saloner på foruden det I ser på billederne når jeg skulle ud.

Jeg havde dette på idag. Balmainish jeans fra gina tricot, multistrik fra h&m, koralfarvet top h&m, koral halskæde 2.hand. støvler fra Notabene. Rygsækken er købt second hand samtidigt med kjolerne til 17,- Mærket er Joop og tasken er et scoop 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See what arrived today...