Wearing suede with pin stripes on my way home

The girl with her suitcase


Jeg havde min vintage pels på vejen hjem. Hold da op, det har da været helt vildt koldt i dag sammenlignet med blot et par dage siden. Vinden har også tiltaget en del og det er utroligt hvor vigtigt det betyder om der er vind eller ej. brrr…
Jeg kunne sagtens holde varmen foroven, men det var altså ikke rart at stå og vente på bussen de sidste stykke vej hjem i nylonstrømper.

Min vintage pels er jeg allerede blevet helt glad for. Jeg kan godt lide at den er lækker blød og varm samtdigt, men også skulderne har lyst strittende pels, som gør at jakken helt automatisk får de famøse markeret skuldre.
Jeg har været utroligt glad for det grå tørklæde fra Rabens Saloner fordi det er let og dejligt blødt at have på.

Min Mickey taske er perfekt at rejse med og også købt på en af vores storbyferier.

Kufferten i grå er en fantastisk rejse kuffert fordi den kan rumme rigtigt meget. Jeg bliver altid overrasket gang på gang hvad den kan rumme. Den er virkelig også godt indrettet med net i den ene side og lynlås lomme i den anden siden, samt seler til at holde det andet tøj fast så det ikke bliver væltet ud af kufferten når man lukker den op. Jeg havde 3 par fodtøj i kufferten, stor toilettaske og 3 sæt tøj og nattøj m.m uden problemer. Det bedste ved kufferten er at den er let og handy selv om den er fyldt. Hjulene er rigtige praktiske. Jeg har et helt sæt af disse kufferter som bestpr af 3 stk, hvor denne er den mindste og perfekt til weekend brug. De andre tasker har jeg brugt til længere ture og når jeg skal pakke tøj til brug til shootings.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing suede with pin stripes on my way home