random outfit with chains

min nye læderjakke

Jeg var som sagt på udsalg i mandags med manden og brormand. Mens de gik og osede i Hugo BOSS og i Illums gik jeg videre til Zara for at se om der overhovedet var mere tilbage af de sørgerlige rester. De begyndte jo allerede udsalget, som nogen af de første sidste mandag lige før jul. Jeg fandt denne lammeskindsjakke i lækkert tykt skind. Der var to tilbage i str. small og large. Small kunne jeg lige få over mig dog med en tynd t-shirt og lyne op, men jeg tog denne i large for at jeg kan have en trøje eller jakke under. Den føles ikke engang for stor når jeg har den på som her, bare med en t-shirt. Jeg synes en bomberjakke som denne skal være lidt stor i det. Lidt som at låne kærestens jakke 🙂 men min mand synes den er grim så det ville aldrig være sådanne en jakke han ville gå med. Men han er også en helt anden type – han er typen som går i Hugo Boos, Paul Smith, Zegna tøj, altså den mere klassiske. Så det er ikke ham jeg skal høre vedr. tøj meninger ;-(
Så jeg vil hellere spørge Jer. Hvad synes I om den?
Den var sat ned til 1149,- fra 2700,-
Faktisk var alle læderjakke derinde sat ned til 1149,- også den læderjakke i læder jeg købte i foråret. Der var en tilbage i lyst skind som jeg overvejede kraftigt, men lod den gå. For jeg ved med mig selv at den hurtigt ville blive nudset, og jeg ville blive irriteret over det.
Nå, nu skal jeg skynde mig ud af døren med sønnike for manden har inviteret ud til at se festfyrværkeri over Tivoli. Fra hans arbejde er der nemlig udsigt over Tivoli så vi får set de næsten 7 min. festfyrværkeri som bliver affyret fra koncertsalens tag i anledning af nytåret. Det skulle være ret flot med knald og farver. Det hele begynder kl. 18. Så når du læser dette ser jeg udover Tivoli.
Jeg havde ellers ringet og aflyst fordi dagen i dag og de sidste par dage har været med forberedelse til nytåret som skal afholdes hjemme hos os. Jeg ville helst bare blive hjemme, min mand måtte så indrømme at han havde arrangeret champagne til os og børnechampagne til lillemanden med snack til og havde bestilt bord på en restaurant som vi skal hen efterfølgende for at spise middag. Det kunne jeg altså ikke sige nej til 😉
Imorgen nytårsaften er det os som skal være værter så fryseren er blevet fyldt med hummere, jomfruhummere, laks, kammuslinger, kæmpe rejer, is. Køleskabet er også fyldt med alt det der skal bruges til imorgen aften. Jeg har lovet at lave sushi og har allerede siddet og læst 2 sushibøger og vil prøve at lave noget nyt 😉 i anledning af nytåret. Vi skal have hummere og jomfruhummere til forret. Desserten skal være nøddekurv med is og frugt til.
Fyrværkeriet er også købt. Det eneste jeg selv lige mangler er at jeg ved ikke hvad jeg skal have på imorgen aften …
Men igen hvad synes I om jakken?

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

random outfit with chains