New In // nude buksedragt

new In // peeptoes

foto: carolinesmode

Jeg befinder mig i Århus by, nærmere Risskov og dagen i dag har budt på regn og regn 🙁 lidt af et vejrskift fra Madeira 27 grader grader med skyfri himmel. Nå, men jeg vovede mig ud i regnvejret på cykel og med lån af svigermors vindjakke. Så jeg fik oset i Århus by med første stop hos Junk De Luxe, FF2, H&M, Magasin, Hørlyck, Zara og Flying A. Der var stadig en del butikker med udsalg og der var også kommet rigtige mange nye efterårsvarer. Hos Junk De Luxe fandt jeg ovenstående peeptoes fra ACNE. Dem har jeg haft i kikkerten rigtig længe, så da jeg så at Junk De Luxe havde alle sko fra ACNE sat ned med 70% så kom de med hjem.
Yipppeee….siger jeg bare.

11 Kommentarer

 • Sikke et kup! Jeg synes, de sko bliver finere og finere, jo flere gange jeg ser dem!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hihi.. Jeg så dig godt komme slentrede nede ved magasin i regnjakke og stor hat! Du så rar ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, jeg var ellers også inde i byen i går og ose lidt. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Maria,ja, jeg er sikker på at støvlerne og jeg vil følges ad langt stykke af vejen. Acne ny kollektion byder allerede på modeller som har samme udtryk, så jeg tror det var et godt køb.hej anynom,jep, det var mig i svigermors peak jakke 😉 og jeg er skam rar også i virkeligheden :-)hej beam,ej, det skulle jeg have vidst, så kunne vi have mødtes til en kop kaffe og kage ;-)kommer du tit i Århus by? /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ^ja, jeg ender derinde ind i mellem. :o)Vi må tage revanche, hvis jeg kommer til Kbh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Havde de flere tilbage i Junk De Luxe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var det sidste par, da jeg var derinde./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du evt huske de andre modeller der var nedsat med 70 %Jeg har også skoene 🙂 De er så behagelig og gode at have på./KL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Kim-Linh,Jeg tror de her var de sidste jeg nåede at hapse inden der var solgt ud. Og jeg synes heller ikke at se andre Acne modeller.Jeg har haft deres Estrada high sidste år og synes også de var rigtige behagelige. Denne kilehæl fra Acne går igen næste sæson, så jeg tror den holder./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du sige noget om, om de er store i størrelsen? Jeg svinger nemlig ofte mellem 36/37 – og er ved at købe dem over nettet så har ikke mulighed for at prøve dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er true size./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // nude buksedragt