Den næste gæstedesigner for H&M

New In // blødeste bukser

Jeg hapsede lige et par bukser med hjem i går. De er super bløde og jeg troede først at de var i strik. De er på udsalg nu i hm med 50% så de koster 100,- De kan også købes her på Hm online. Jeg købte mine i str. xs.

De minder utroligt meget om de her fra Moshi Moshi som dog er i økobomuld men prisen er også en del højere.

2 Kommentarer

  • C

    Dem har jeg også købt for nylig.. de er så fantastisk lækre at have på!Jeg har virkelig nærmest levet i mine siden de blev erhvervet.. men må også erkende at som højgravid er det komforten som vinder fremad herhjemme for tiden 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej C,ja, de er faktisk helt vildt dejlige at have på. Tillykke med maven! det er altid sådanne et mirakel synes jeg./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den næste gæstedesigner for H&M