Dagens valg outfit

Til valg

Jeg valgte at skifte til mere non-corporate outfit i går aftes da vi skulle stemme. Vi cyklede hen til valgstedet og det er nu mest praktisk i jeans og sneakers. Det var lidt af en valg gyser og vi kom alt for sent i seng. Men helt vildt spændende.

strik, buks hm, jakke zara, sneakers sam edelman

2 Kommentarer

  • Lækkert outfit! Elsker den sølvstrik sammen med de jeans og de sko. Haps 🙂 Jeg endte med at gå i seng lidt over ti, da valget begyndte at blive liiidt for spændende, så fik først resultatet i morges.God weekend, Chau!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du kan lide det søde Maria. Jeg kom først i seng kl. 1 så jeg var selvfølgelig træt dagen efter, men hold op det var et spændende valg.Også god weekend til dig./ChauPs. jeg har stadig make-up ventende her til dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens valg outfit