Weeekend!!

Min lørdag

cashmere hue og tørklæde fra cos, skinny jeans og læderjakke zara, angora strik hm trend, støvler fra notebene, taske fra Mulberry

Jeg må bare konstatere at vi ikke er gode til ikke at have nogen aftaler i weekenden. Men det gør heller ikke noget, specielt ikke når et af mandens vennepar inviterer til middag med dyreryg lørdag aften. De vil blot bare være glade hvis vi sørgede for desserten 🙂 så det var det mindste. Så fredag aften besluttede jeg at lave Grøn te cup cakes. En opskrift som jeg har glædet mig til at prøve, så nu skulle det være. Det betød at jeg allerede fredag aften skulle trække grøn te i mælk natten over. Så lørdag ved frokost tid gik jeg i gang med at lave dem, også havde jeg et par æbler i frugtskålen som ikke var så interessante, så de blev senere til en æblekage. Ikke min sædvanlige æblekage opskrift…næh…også her skulle der fornyelse til. Dejen blev gjort klar og skulle stå på køl et par timer inden den skulle i ovnen. Det skulle manden sørge for, for jeg havde nemlig andre planer 😉 og den blev super god. Så det er ikke sidste gang den opskrift bliver brugt. Det blev som sædvanlig en rigtigt hyggelig lørdagaften, hvor vi kom hjem ved midnat. Sønnike var rigtig oplagt og fik også en dejlig aften.

Næh…jeg havde nemlig en plan om at tage til København når kage bagningen var overstået. Tidligere på ugen fik jeg nemlig en pakke fra Zara med 4 par jeans, 1 basis skjorte og gamasher, men det var kun det ene par bukser som var sagen. Så det andet skulle retur. Manden og sønnike skulle en tur i skoven om eftermiddagen, hvilket held så kunne de samtidig kunne de køre mig til stationen 🙂

Jeg var i København ca. kl. 15 og var ret målrettet, nåede kun forbi de 2 store H&M og Zara butikken inden turen gik hjem igen. Turen var ikke presset på nogen måde, havde god tid til at ose i begge kæder og endte med et par poser fra begge steder. Fik ringet hjem og bad manden om at sætte æblekagen i ovnen en god time inden jeg kom hjem. Drønede hjem på cykel fra stationen i regn og rusk..uf..det var koldt. Kom hjem til duften af æblekage og 2 mænd som spillede Wii… selv fik jeg lige skiftet bukser og striktrøje, inden vi kørte til middag med cupcakes og rygende varm æblekage 😀 Vi fik en super hyggelig lørdag aften.

 

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Den kagebog er landet på ønskelisten. Har noget med grønt. Og kager…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har også noget med grønt og kager, men det er jo efterhånden ikke nogen overraskelse :-D. Bogen fås i Føtex og den har mange fine billeder og opskrifter deri. Håber du får den, ellers er den ikke dyr at købe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weeekend!!