Weekend og kommende fødselsdagsfest

Sequin and tweed – a great match

tweed blazer designers remix, nederdel hm, bælte prada, støvler paul smith, taske og tørklæde zara

Jeg har fået ny nederdel og den blev spottet i lørdags hos H&M, hvor jeg var ude og handle ind til fødselsdag. Den minder helt vildt meget om en jeg så i Zara, som bare kostede næsten det 3 dobbelte. Den har pailletter hele vejen rundt så der er ikke sparet på noget. Synes tit at high street butikker sparer på pailletter bagtil, men ikke her. Den er også foret hvilket er et stort plus.

Her mikser jeg nederdelen med et groft bælte og støvler for det ikke skal blive for fint. Så har jeg tilsat lidt groft i form af blazer i noget grovere stof, så kan man sagtens bære nederdelen til hverdag uden at det bliver for fint og bling bling. Den fås i øvrigt i H&M til 199,-

Min familie og jeg har haft en fantastisk søndag sammen med dejlige mennesker! Det har været sådan en god dag med masser af god mad, søde sager, leg og hygge. Alt klappede bare og selv om jeg ikke havde planlagt det nøje, så gik det hele bare som jeg ville have det. Måske havde jeg en plan i hovedet. Det kræver altså lidt logistik/planlægning når man er 20 folk til boller og kage, og efterfølgende med middag. Det får mig altid til at tænke på at jeg har verdens bedste mand, forældre, svigerforældre…for uden dem var det ikke muligt. Jeg har verdens bedste familie man kunne ønske sig. Shit.. 🙂 glæder mig allerede til at se dem alle sammen til jul, hvor vi igen skal hygge til den store guldmedalje. På mange måder er jeg dybt taknemmelig.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend og kommende fødselsdagsfest