Så kommer nissen vist også igen i år...

Weekend med festivitas for drengene


De meste af weekenden var i fødselsdagens tegn. Manden og jeg brugte lørdagen med at forberede til sønnikes fest for klassens drenge. Der kom 10 drenge ialt og vi besluttede at lave en skattejagt for dem. Manden stod for posterne og de fleste opgaver der var ved hvert post, jeg kom med gode idéer. Der var 7 poster og hvert post skulle børnene enten lytte, bruge øjnene eller følesansen. Der blev kastet med pile og frisbee, spillet hockey og de skulle igennem en “kløft” via svævebanen. Mange af posterne skulle de være et team for at komme igennem og få ledetråden til at komme videre til næste post. Hver gang de løste en opgave blev der uddelt slik i deres poser. Efter skattejagten var det tid til fødselsdagsboller og cupcakes. Sønnike kunne næsten ikke vente med at pakke gaver op, så han glemte helt at spise sin kage.

Det var en super hyggelig dag og børnene er så søde. Men støjniveauet…hold da op, den var værst da alle 11 drenge løb rundt om spisebordet og brølede …ja brølede som drenge gør. Sønnike syntes det var sådan en dejlig dag med vennerne på besøg. Jeg kunne ikke have gjort det uden mine forældres hjælp på selve dagen. Mor er så god til at hjælpe i køkkenet og far hjalp med at slæbe på stole og rykke spisebordet så alle kunne sidde til bords. Manden har desværre stadig ondt i kravebenet.

Og senere på aftenen tog jeg mig en slapper på sofaen, så ringede svigermor og sagde de var lige i nabolaget. De havde taget en weekendtur over sundet for at købe nattøj fra Polarn Pyret til børnenes adventsgaver og samtidig været på teateret. De ville lige smutte forbi og sige hej. Samtidig havde min bror meldt hans ankomst og ville gerne spise med hvis det kunne lade sig gøre. Mine forældre havde lavet lækkert aftensmad og der var cupcakes tilbage fra festen. Så det endte med at vi alle spiste aftensmad sammen. Perfekt afslutning på en god dag for sønnike omringet af alle hans kære.

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Åh, det lyder som om at i havde en fantastisk dag 🙂 Håber snart at det går bedre med manden..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det var en hyggelig dag og håber også at det går fremad med manden. Men han har stadig smerter 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kommer nissen vist også igen i år...