I denim

Søndags afslappethed


bukser hm, hættetrøje gant, sneakers isabel marant, taske købt i hamborg

Overskriften er på ingen måde lig med min søndag. Nej, det er stået på vask af tøj, lave kage, købe julegaver, gøre rent, lave lasagne til i morgen, lave Moules Frites med hjemmelavet frites med aioli, røde kæmpe rejer tempura og karameliseret kæmpe rejer med forårsløg.

Sønnike blev inviteret til legedag hos hans fætter, så manden og jeg har været alene hjemme. Det var ellers mening at sønnike og jeg skulle bage, men legeaftale kom i hus. Men det holdt mig ikke fra at bage selv 🙂 Mande og jeg har dog ikke været særlig meget sammen, for han kørte sønnike frem og tilbage. Jeg bad ham om at vaske bilen på vejen og det var der åbenbart også mange andre biler som skulle, så manden var længere væk end forventet. Imens var jeg i fuld gang i køkkenet med at lave kødsauce til lasagnen og mens den stod og simrede, hoppede jeg hurtigt i brusebad. Vi skulle nemlig lige udnytte at sønnike var på besøg, så da manden kom hjem, kørte vi direkte i Føtex. Her blev vi fristet af røde Argentinske rejer og blåmuslinger, så vi besluttede at lave Moules Frites og rejerne i aften. Rejerne lavede jeg i to versioner, brugte nogen af dem som tempura og resten til at lave karameliseret rejer. Mums det smagte himmelsk! Sønnike…han foretrak lasagnen 😉

Ovenstående er hvad jeg havde på lige før jeg skal ud af døren og handle ind med manden. Håret er vådt så bare sat op i en knold.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denim