Knit & Pleats In Black

Tivoli tur 2011

Sønnike og jeg har efterhånden en tradition at tage i Tivoli med Helene og hendes mor til den årlige julemarked derinde. Her er et par stemningsbilleder fra turen i år. Børnene udveksler gaver til hinanden, mens vi voksne får en gløgg når vi er derinde. Der bliver købt turpas til alle, så vi prøver alle forlystelser som børnene må komme op i. Også gerne den samme flere gange. I år er sønnike jo begyndt i skole, så han bliver hentet efter skoletid også kører vi på cykel mod stationen for at tage toget til hovedbanen. Vi startede med at få noget frokost, min bestod af en flæskesteg sandwich i flæskestegboden – mums det smagte godt. Det er en klassiker og den får jeg hver år jeg er derinde.  De andre ville hellere have pizza og bøfsandwich. Efter den sene og ret mættende frokost gik vi alle forlystelser igennem. Det var så hyggeligt og men børnene er ikke så let at imponere mere og forlystelser for de små keder dem efterhånden. For min dreng skyld skyldes det nok at han har været i Tivoli ret mange gange, så der er ikke så meget som imponerer ham længere. Han vil så gerne op og prøve Dæmonen og Monsunen. Tivoli er som vanlig pyntet fint op, men jeg må indrømme at jeg savnede Nissekøbing, den har de valgt ikke at opsætte i år. Det synes jeg var lidt øv.

Vejret var desværre ikke helt optimalt da vi var derinde og det kan vi jo ikke klante Tivoli for. Det regnede en del af tiden, men for en gang skyld frøs vi ikke tæerne af. Sidste år var det rigtig koldt, se her. I og med at vi kom ind senere i år pga. skolen, så valgte vi at spise aftensmad derinde. Jeg havde booket bord i det Japanske Tårn for sidst vi var der til Halloween, blev vi ret imponerede af deres buffet med sushi, misosuppe, salater m.m. Så det ville vi gerne prøve igen. Her op til jul var der også andesteg, flæskesteg og ris álamande i buffeten. Jeg var ikke så sulten efter flæskestegsandwichen, så det var begrænset hvad jeg fik prøvet. Men sushi gik jeg selvfølgelig ikke glip af. Det I ser på tallerkenen og misosuppe gang det med 4, så har I et rimeligt billede af hvad jeg fik – selvfølgelig alt for meget, så jeg nærmest trillede ud 🙂

Vi fik en fantastisk hyggelig tur og de to unger er bare de mest fantastiske. De er hinanden bedste venner og hygger sig så fint sammen. Det giver bare sådan en ro for os voksne at de to bare svinger godt sammen. De var selvfølgelig trætte begge to af oplevelser og løbe rundt i haven.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knit & Pleats In Black