New in // Leo pants

De flotteste paillet herresko fra Dolce et Gabbana (til salg)

De er ikke engang løgn hvis jeg siger at de her herresko er de flotteste jeg nogensinde har set i mit liv. De her er så mega top nice, totalt beklædt med pailletter herresko fra Dolce et Gabbana er netop landet hos mig. De var en af tingene som blev bestilt hos NAP. Men desværre er de for store til mig og det er til trods for at de er bestilt i str. 35,5 Mega æv!! De svarer nærmere til en str. 36,5-37. De er så skønne…arrghhhhh….kan I høre mig?!! at jeg ærgrer mig gul og blå at de er så store.

Men hvis der er en læser derude, som er interesseret i dem så sælges de for kr. 1500,- +pp. De har oprindeligt kostet ca. kr. 4500,- så jeg synes de er et scoop. Skriv til mig hvis du er interesseret – gerne meget snart – for ellers bliver de returneret inden for 2 dage.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Leo pants