What I see when I look down

Douce with leo and some gold

Leo jeans dorothy perkins, angora og skjorte hm, bælte gant, sneakers isabel marant, ur pilgrim

Jeg valgte at parre mine nye jeans med en angora strik. Bukserne er med leoprintet er i en støvet farve som jeg synes passer perfekt til den gammelrosa angorastrik. Strikken er perfekt for årstiden dejlig lunt og med en lys farve som passer perfekt for en kold men solrig dag. Guldbæltet er sat til fordi det går godt med det brune leoprint, synes at et sort bælte ville have været for hårdt til de douce farver. Jeg valgte at bære mit guld herreur så det matchede bæltet. Sneakers er sat til fordi det blev lidt mere casual og dens lyse farve går godt til bæltet og kraven på skjorten. Skjorten er faktisk ny, men hængt i skabet i mindst 7 måneder. Så det er vel et af de køb men tænker fejlkøb, men herregud den har ikke kostet mere end 30 kr. Men jeg synes kraven passer fint her med trøjens halsudskæring.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Rigtig lækkert med den fine krave og den lækre strik, mums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker sammensætning! Du er virkelig god til det der med farver. Har stadig et billede liggende fra sidst du var iført en douce sammensætning med samme strik. Og tillykke med skoene! De er så fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tusind tak søde Betina! Ja, det andet outfit kan jeg godt huske du var vild med. Det var med mine Monki bukser 😉
   Jeg er så glad for skoene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I see when I look down