Last Friday in mix of patterns

What I see when I look down

Ohhh…no! You did not… Yes I did 🙂 I could´t help it. Yep, I brought “Betty” home.

Damen i butikken sagde det var det sidste par…så… nu er de væk derfra. De er købt hos Pede & Stoffer, som næsten havde solgt alle deres Betty´er på blot 2 uger, de havde lige 2 par tilbage. Så der var ikke langt fra tanke til handling da jeg drømte om Betty her. Jeg har jo nærmest boet i Beckett fra Isabel Marant, så jeg var ikke i tvivl, da jeg mødte Betty IRL. Hun har også en skjul hemmelighed som Becket 😉  lavet i blødt læder og ruskind, så lækker og smooth at røre ved. De er fantastiske at have på, synes sådan en som mig som får ondt i fødderne af at have flade sko på i længere tid. Yum! Jeg er glad for hende.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last Friday in mix of patterns