Godt Nytår!

På årets første arbejdsdag


pelsfrakke og buks zara, skjorte filippa k, læderjakke nué, øreringe evita peroni (gave)

Sådan ser jeg ud på årets første arbejdsdag i år 2012. Det var rart at se mine kolleger efter en dejlig juleferie. Så nu begynder hverdagen igen for alvor efter gode dage med afslapning, god mad og bare maks. hygge med familien. Men det er faktisk helt ok at være tilbage på pinden igen 🙂
På arbejdet ventede der 3 pakker til mig fra Zara…yippeee, men hvor kikset er det lige at få en taske leveret med en alarm siddende i. Træls, så jeg skal forbi en Zara og få den fjernet.

Jeg udnytter lige at vejret er utroligt lunt i forhold til årstiden, så jeg har stiletter på sammen med mine nye bukser og pelsfrakke.  Bukserne er for lækre, de er i babyfløjl og super behagelige at have på, også er jeg vild med printet. Hvad synes I?

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Jeg er så træt af, jeg ikke købte den pels med det samme, da den blev sat ned, havde den endda i indkøbskurven. Den er så flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Den er så fin. Æv, det var da surt. Blev den udsolgt mens du havde den i kurven?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej jeg kunne bare ikke beslutte mig den aften udsalget startede, hvor den var der, så købte den ikke 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Åh..det kender jeg alt for godt. Har også prøvet at være lidt nølende omkring et item, også når jeg endelig får besluttet mig, så er det udsolgt. Så ærgrer jeg mig også lige som dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt Nytår!