Travle morgener og sur på min I-Phone

På vejen hjem

Hold da op det blæser en halv pelikan udenfor lige nu, føler nærmest at taget letter når som helst. Vinden har været her hele dagen i dag men har taget til i løbet af aftenen.

Anyway I får lige et dagens outfit med min pels fra Zara. Billederne er taget på vejen hjem fra SFO´en. Jeg ser nogenlunde glad ud på billedet, men skindet bedrager for jeg var lige et smut forbi Telenor butikken hvor jeg købte min I-phone for at løse problemet. Men det eneste jeg mødte var en seddel om at butikken er lukket d.d.  WTF, de kan da ikke bare sådan lukke. Arggghhhh….så jeg skal forbi en ny butik.

Humøret blev dog bedre da jeg fik lavet en af mine hofretter og desserten var hjemmelavet chokoladekage uden mel (lavet på en ny opskrift fra svigermor). Den smager bare mums og bilder mig ind at den er sund fordi der ikke er kulhydrater i den. Den er sund men fedende 🙂 Den bliver nydt med hjemmelavet hindbærsauce. Så er humøret igen på højkant.

SignaturChau

4 Kommentarer

  • anne-sofie

    Åhh altså hvor lækkert. Når du laver lækker mad og kage vil du så ikke lægge opskriften op på bloggen? det ville være totalt skønt!
    kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg vil meget gerne lægge opskrifter op, tro mig. Men med en travl hverdag så kan det knibe med tiden. Og jeg har så meget på hjerte 🙂 Men jeg vil meget gerne ved lejlighed lægge de her to opskrifter op 🙂 så super du spørger.
      Jeg skylder stadig en banan muffin opskrift. Indlægget er på vej 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • anne-sofie

      Hehe, det er mig der har spurgt efter det tidligere 😉 og jeg glæder mig til det kommer! Men ikke noget pres på, jeg kender udemærket godt det med at få en travl hverdag til at hænge sammen!
      Bedste ønsker

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak, du er ikke glemt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travle morgener og sur på min I-Phone