TopGear Live i Forum

Lille uheld i sidste uge…

t-shirt, taske zara, bukser monki, bælte benetton, jakke isabel marant, ur michael kors

Opdagede i sidste uge på job at lynlåsen i mine bukser desværre var gået op i syningen, så det så ud  som om jeg havde glemt at lyne op. Æv! Håber at kunne fikse det med et par sting, for jeg er ret glad for bukserne. De er lyse i herresnit og jeg kan lide de ikke virker for baggy eller “firkantet” til bette mig. De falder også super fint og elsker at man skal lave opsmøg med dem. Jeg havde en t-shirt på for at det ikke skulle blive alt for corporate 😉

I går var jeg til maskarade fest med mange af mine medbloggere ude på Toldboden. Alle skulle bære masker og der var ikke 2 ens. Så fedt! Det var en godt fest og så hyggeligt at møde nye og “gamle” bloggere. Maden var suverænt … drømmer stadig om det 🙂 I kommer nok til at se en del billeder fra festen fra et par bloggere herinde. Jeg havde desværre kun mit lille digital kamera og det var ikke optimalt at tage billeder med det derinde. Må snart finde ud af hvad jeg skal bruge mandens julegave til. Har ellers tænkt mig at købe et Canon G12, men nu er jeg helt i tvivl efter at have set Christinas kamera fra Bittebitte. Nogen som har gode råd? Hvad skal jeg vælge?

SignaturChau

3 Kommentarer

 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vi har lige købt det nye Nikon 1 og er bare rigtig glade for det :-).
  ++ til outfits – du ser fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Marie,
   Det lyder fedt med et nyt kamera, jeg vil også så gerne have et nyt. Men det koster jo en del penge, så jeg vil gerne være så sikker som overhovedet muligt at det er det rigtige jeg vælger 🙂 Jeg vil gerne have et som er let at betjene og et som man ikke skal læse et helt katalog for at kunne bruge. Det skal ikke være for stort som et rigtigt spejlrefleks, så ved jeg bare at jeg ikke rigtig får det slæbt med alle vegne, men samtidig skal det tage knivskarpe billeder.

   Så derfor er Canon g12 umiddelbart et godt bud jeg har fundet, men er ret i tvivl. Hedder Jeres bare Nikon 1?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TopGear Live i Forum