Dagens med Bumbag

Classic på jobbet

silkeskjorte zara, nederdel bzr, bælte balenciaga, blazer max mara, støvler bottega veneta

Gårsdagens outfit i klassisk stil. I går var der 3 møder og 2 af dem eksterne møder lige efter hinanden. Det var heldigvis gode møder,  rigtige gode hvor jeg fik hevet at par gode aftaler i land. Så jeg er glad, men man er saft suseme også på. Efter job så var det hjem og gøre sønnike klar til skovtur med spejderne og hurtigt pakke en jakke som jeg havde solgt og lovet at sende med det samme. Afsted på posthuset også videre til spejder. Vejret var heldigvis med os og vi fik en god tur i skoven. Men jeg var træt og sulten, da jeg kom hjem. Så derfor et forsinket dagens 😉

Husk at deltage min Give Away lige her

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Simone

  Rigtig flot outfit! Og virkelig lækre støvler. Det er lige sådan nogle, jeg går og leder efter. Jeg elsker, når høje støvler ikke sidder helt ind til læggen og samtidig ikke falder sammen om anklerne. Håber, det giver mening?? Men virkelig fint outfit i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak! Jeg er også super glad for støvlerne, de er tilpas enkle, men har en “flettet” stilet. Jeg kan sagtens følge hvad du mener at støvle skaftet kan sidde oppe uden at falde ned selvom de ikke sidder til foroven.
   Så jo, det gav fin mening 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens med Bumbag