Påskefrokost hos Star PR

Jeg, en mad elsker

Sådan så vores påskebord ud i fredags hvor vi havde inviteret mine forældre, brormand og svoger til påskemiddag.

Manden havde bestilt et halv økologisk lam hos den nærliggende gård og den var klar til afhentning sidste fredag. Som jeg nåede at hente inden jeg tog til Forum TopGear Live show og videre til maskerade fest. Vi har før bestilt kød derfra og det er virkeligt godt kød de sælger der. I sidste uge kom sønnike med en kommentar at det var de bedste burger han nogensinde havde smagt og bøfferne var lavet af kød derfra. Og priserne er faktisk ret rimelig, så derfra vil vi helst hente vores kød.

Middagen bestod af glaceret lammeryg med svampe og fennikel over grillen. Hvidløgsflütes og flødekartofler (let version) og bønnesalat. Desserten var æblekage med fromage frais (en klassiker) Jeg er en totalt madøre og heldigvis er manden det også. Vi elsker at lave mad og have gæster på besøg.

Følger du mig via Bloglovin? Hvis ikke, så gør det lige her :-), det er nemlig ret smart for så får du automatisk besked når der er nye indlæg på bloggen.  Der kommer snart en give-away her på bloggen. Hav en rigtig god påske!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskefrokost hos Star PR