Jeg drømmer om de her

New In // Smykker fra Pendulum

Jeg var så heldig at få et par VIP billetter til CPH Moda Outlet i Bella Centeret. Så jeg hev brormand med en fredag aften og hjem kom 3 armbånd og en halskæde til mig selv. Sønnike fik en fin aflang pude med bus motiv. Til huset kom der en stor bakke i kork. Købte til sidst 4 kvadratiske puder med de sødeste dyre motiver på. De var simpelthen så fine at de kom med hjem. Tænker at de kan bruges til en barselsgave 😉

Jeg er ked af endnu ikke at have annonceret vinderen af min Give Away, men jeg er helt bustet i aften. Så jeg vil gå tidlig i seng i aften. Håber I lige bærer over med mig.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om de her