Efter Pinse kommer ...

Blomster fra sidste uge

kjole og bælte vintage / mules bianco / 

Et outfit fra sidste uge hvor solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg havde stadig mit lange hår. Kjolen er en ældre vintage sag og jeg kalder den for Monet kjolen fordi farverne minder mig om et billede fra Monet. Egentlig er jeg lidt ambivalent med kjolen for jeg kan ikke helt beslutte om den er fin eller ej. Indtil videre er den i garderoben, fordi farverne er fantastiske og den er så ligetil at have på. Også er den endda nem at vaske, ting jeg elsker ved tøj.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter Pinse kommer ...