Puhaa...det er varmt!

Shopbop.com // T by Alexander Wang

Jeg har været så heldig at få et gavekort på $200 fra Shopbop. Totalt luksus :-), men som samtidigt gav mig et dilemma. For hvad skulle jeg vælge eller hvad ville jeg blive mest glad for?! For Shopbop har virkelig alt for mange fine sager som gerne måtte flytte ind hos mig. Så jeg har klikket mig igennem mange fine sager på deres hjemmeside, som iøvrigt var utrolig let og gennemskuelig. Jeg elsker at ose på nettet og denne side fungerer rigtigt fint. Efter megen overvejelse endte mit valg på tubenederdelen fra T by Alexander Wang. Jeg har længe haft et godt øje for hans nederdele så nu var chancen der for at prøve en. Som mange af Jer allerede ved har jeg en forkærlighed for tubenederdele, så jeg er sikker på at denne her vil blive en af favoritterne. Jeg valgte den i en lys grå meleret, fordi garderoben allerede rummer flere mørke tubenederdele, men også fordi denne farve er mere sommerlig. Jeg glæder mig allerede til at prøve min nye T by Alexander Wang nederdel, det er iøvrigt min første tøj fra ham.

En anden ting jeg virkelig er imponeret over Shopbop er deres hurtige forsendelse, jeg bestilte i søndags kl. 22 og modtog nederdelen i går kl. 12, virkelig hurtig ekspedition når man tænker over at det er fra USA. Jeg vil helt klart anbefale Shopbop og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Shopbop giver ofte rabatkoder til deres kunder. Koderne kan man få hvis man følger dem deres Shopbop Facebook side. Her vil man også kunne se spændende nyheder, konkurrencer, blive inspireret af de lækre item som de lægger op på siden m.m. Se også Shopbop´s Blog som hedder Shopbop Shoptalk. Men pas på for man kan let blive fristet 😉

Sponsoreret indlæg

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puhaa...det er varmt!