Pastelgrøn top

Shopbop Giveaway

Så blev det tid til endnu en konkurrence på bloggen og denne gang er der 3 læsere som kan løbe afsted med $100 til at shoppe for hos Shopbop. Denne gang står den i solbrillens tegn 🙂 i håb om at solen bare snart kommer til lille Danmark. Vi vil squ have noget sol og varme!!

Det I blot skal gøre er at gå ind på Marc by Marc Jacobs Sunglasses eller Yves Saint Laurent Sunglasses (tryk på navnet for link) udvælge Jeres favoritter, linke det i kommentarfeltet sammen med navn og e-mail adresse. Shopbop er en lækker hjemmeside som jeg elsker at ose i og det er farligt 🙂 så pas på, for der er lækre sager derinde. De har fået en smart “love this” funktion hvor man selv kan øremærke sine egne favoritter, som man kan vende tilbage på et senere tidspunkt og endda se om varen er kommet på udsalg. Smart! Jeg har allerede været forbi og købt denne her sag.

I kan også følge Shopbop på Shopbops facebookside og deres twitter og på deres Shopbop blog, hvor I kan få opdateringer, nyheder og inspiration.

Konkurrencen kører måneden ud hvorefter jeg trækker lod om de 3 vindere. Gavekortene er til fri afbenyttelse på hele Shopbops hjemmeside. Så klik klik 😉 også håber jeg det snart bliver strandvejr. PS. vil også blive rigtig glad hvis I vil følge mig på Bloglovin nederst. Knus 😉

Sponsoret indlæg

SignaturChau

104 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastelgrøn top