MAISON MARTIN MARGIELA & H&M

In A. Wang Skirt

t-shirt cos / nederdel t. by a. wang / stiletter malene birger /ur michael kors

Nederdelen er ny og som jeg besluttede at bruge mit gavekort fra Shopbop  på og jeg er så glad for den. Glad for at jeg besluttede mig for den lyse meleret farve selvom det var den mørke meleret som i første omgang trak. Den lyse er bare mere sommerlige. Den er faktisk allerede taget i brug af flere omgange, tror bare ikke jeg har nået at få taget outfit billeder. Det er nok ikke den sidste nederdel fra A. Wang jeg sætter mine grabber i. Stiletterne er også nye og resultatet af denne dag 🙂 Dem har jeg også haft på et par gange før og de er som en drøm a have på. Netop disse her har jeg faktisk gået og drømt om et stykke tid så det var ikke helt spontant, se her. Dem har jeg bare tøvede med fordi de er ret dyre, men jeg synes de er det hele værd. Nogen gange kan det bare bedre betale sig at investere i et par af de dyrere 🙂

I aften står den på lamme kotelletter på grill. Mine forældre og brormand kommer også skal der bare smovses. For manden har marineret 2 kg. lamme kotelletter i morges. Mor har lovet at lave hendes lækre myntesalat. Ahh…jeg glæder mig 🙂

Hav en dejlig aften derude! Tjøn tjøn.

SignaturChau

10 Kommentarer

 • fantastisk outfit, det minder lidt om det jeg har tænkt mig at bære til bryllup om 3 uger, pink heels, lysegrå draperet nederdel, hvid blondebluse og så tilsat en slangskindstaske til magen til den du også har fra Zara
  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak søde. Det var sjovt. Jeg glæder mig til at se dit outfit 🙂
   Slangeskindstasken er bare så fiiiin…selvom den er blevet flittigt brugt er den stadig en fave hos mig.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så hot ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækkert outfit, elsker det hele! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Fedt du kan lide det 🙂 i øvrigt rigtigt hyggeligt at hilse på dig i lørdags.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I lige måde, rigtig hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Håber vi mødes igen en anden god gang…måske til en god kop kaffe 😉
   Jeg er stadig frisk på Fashionflea selvom det ikke levede op til sidst 🙂 der røg stadig en del i lørdags, men der måtte gerne have været mere af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åhhh hvor er det bare et fedt outfit Chau!! Jeg er helt vild med nederdelen.. og skoene for den sags skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak søde Marie 🙂 Håber du har det godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAISON MARTIN MARGIELA & H&M