New In // Bazil from Isabel Marant

Kildemoes Bike Couture Event

Jeg ligner en skolepige på 1. skoledagFlotte kulørte hjelme.

I torsdags på min fødselsdag gjorde jeg stop forbi Kildemoes på The Lot i København. De havde inviteret til lækkert event for at præsentere deres nye cykler, som bliver lanceret til august. Jeg blev rigtig glad for invitationen for er der noget jeg holder af, så er det at cykle. Jeg har altid cyklet meget i København da vi boede i indre by, det er bare meget nemmere at komme rundt derinde på cykel. Derudover så synes jeg, at jeg ejer den bedste cykel, og den er af mærket Kildemoes. Se mit indlæg her. Selvom den har mere end et par år på bagen så bliver den hos mig. Manden synes det er pudsigt at når det gælder tøj, sko og tasker så bliver de skiftet ud, men ikke min cykel, den er blevet efter alle de år 🙂 Manden og sønnike cykler hverdag fra og til enten job eller skole. Manden dyrker også mountainbike og ligner jeg ved ikke hvad, når han kommer hjem fra skoven. Vi tager tit på cykelture i det grønne og bruger i det hele taget cyklen meget når vi kan komme til det. Så hjemme hos os kan vi godt lide cykler.

Kildemoes nye cykler består af 3 forskellige cykel typer, som Kildemoes kalder Glam, Chic og Glamour. Virkelig fine cykler i glade farver med mønstre – meget girly. Så blev vi budt velkommen og kort introduceret program for arrangementet. Det første vi skulle var at udvælge en cykel og cykelhjelm (og det var ikke alle som var på den med cykelhjelmen) min cykel var brun med gule detaljer, syntes det matchede så godt med dagens outfit 🙂 så fik vi uddelt en rute og afsted kom vi på “Tour de Fashion” hvor vi skulle forbi 3 lækre butikker i København. For hvert sted var der en sød pige som modtog os med en opgave, som skulle løses, også var det afsted igen på cykel. Vi var simpelthen så heldige med vejret på dagen…men det vidste jeg jo godt…ahem 😉 så det var en fornøjelse at komme rundt med cyklerne.

Efter den hårde tour 😀 så var der dækket op med god mad til os piger imens holdt Sille Henning om mode, vores forhold til cykler herhjemme og i udlandet. Cyklen er jo ikke et særsyn hjemme, men i udlandet er den et accessories på lige fod som en taske. Det er også derfor at der hos de udenlandske bloggere tit har billeder af piger på cykel. Det er simpelthen blevet et mode statement. Hos Kildemoes har man valgt at gøre cyklerne lidt mere fashionable med nye farver og print. Ja, så kan man selv customize din cykel.

Inden vi sagde farvel fik vi hver især en goodiebag med gode sager fra de forskellige butikker vi besøgte. Også kom det store dilemma for mange af os. Udvælgelse af ny cykelhjelm 😀 Hvilken farve tror du jeg kom hjem med?

SignaturChau

3 Kommentarer

  • Det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg ville ønske, at jeg kunne køre med hjelm. Men jeg må simpelthen ikke svede bag ørerne, for så går mine høreapparater i stykker. Så den vejledning jeg har fået, er at jeg har mere brug for at have mine høreapparater på (på en måde, så de ikke får i stykker) end en hjelm for at være bare nogenlunde sikker i trafikken.
    Min cykel er i øvrigt fra 1994, så jeg er klart med på retrobølgen:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det var meget hyggeligt.
      Orv, det vidste jeg ikke at høreapparater ikke kan tåle, men de er jo også en elektrisk anordning. Hvilken apparat har du? Jeg har arbejdet for GN Resound så kunne være sjovt hvis du havde et derfra 🙂
      Orv, så er din cykel også en ældre sag, jeg er også klart med på retrobølgen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • De kan jo ikke lige tåle fugt i større mængder. Og som du siger, så er det småt men dyrt elektronik. De er fra Phonak og kostede ca. 10.000 stykket for 2 år siden, så det er dyrt at ødelægge dem. Ret dyre accessories;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Bazil from Isabel Marant