New In // Dicker Boots by Isabel Marant

Friday in sneakers

skjorte zara / buks acne / sneakers isabel marant / ur michael kors

Det var slet ikke meningen at jeg skulle have sneakers til dette outfit på arbejdet. Jeg havde ellers taget stiletter med, men tog hjemmefra i sneakers. Ja, så kom de bare ikke rigtig af fødderne, beholdt dem faktisk på hele dagen. De er bare så pokkers dejlige at have på, at de blev på fødderne 😀 det var jo fredag og så er der fredag casual.

Jeg ser mega træt ud på billederne, og det skyldes bl.a. at sønnike natten op til fredag fik mavekramper kl. 4 om natten. Så lå med ham et stykke tid, men han fik ondt igen en time efter. Det er så synd for ham. Så jeg havde ham med på job, og heldigvis gik det over af sig selv. Han fik rigtigt hygget sig på sofaen i firmaet med et par dvd film, bl.a. Spiderman 2 som hans far havde købt til ham dagen inden.

Weekenden er gået hygge og afslapning. Sønnike fik sin veninde på besøg og de passer jo nærmest bare sig selv og leger i deres hytte. De får altid en taske med vand, kiks og frugt med. Men da der var gået mere end 2 timer uden en lyd, måtte jeg lige se til dem 😉 Samme dag fik gæster til grillfest/middag i haven med sushi, teriyaki marineret laks og pølser på grill, marineret champignoner på grill, 2 hel fisk (Lubino) på grill, kæmpe rejer på størrelse med en grillpølse blev der også grillet, en okse culotte med krydderurter med kanterelsauce. Hertil nye kartofler og hjemmebagte spell boller. Dessert nougatis fra Hansens med friskskåret mango til. Det var en fantastisk aften med alt for meget mad og vino. Så hyggeligt! Vi elsker at have gæster! Det hele var meget spontant for vi fik idéen kl. 14 og gæsterne skulle ankomme kl. 17.30. Manden gik lidt amok da han var ude og handle ind. Han ville også have jeg skulle lave rabarber tærte, men der satte jeg altså en stopper 😀 Vi fik da skrabet 7 gæster med til festen, ja sønnikes venindes mor og bror kom også med 😀  Alle gæster gik hjem med en pose nye kartofler og kæmpe champignoner. Manden havde simpelthen stor indkøbt. Så en super dejlig weekend med hygge og dejligt vejr.

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Smukt print på skjorten. Er den monstro ny? Jeg synes i øvrigt sagtens dette outfit kan bære sneakers – selvom stiletter havde været fine også.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Skjorten er købt ca. 2 måneder siden, så jeg vil mene den stadig kan fås i Zara. Den er nemlig super fint i printet og elsker at den er i mange farver og kan gå til mange andre ting.
      Det er utroligt hvordan et outfit kan ændre udtryk om det er sneakers eller stiletter 😀 men det blev altså Friday Casual i sneakers. Nok mest fordi sneakers var dejlige at have på.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Dicker Boots by Isabel Marant