I been waiting for these...

Mandag med masser af solskin og blæsevejr

kjole hm trend / bælte 2ndhand / halsmykke zara / slingback dolce et gabbana

Nå, så blev det mandag…altså i går efter en dejlig weekend med arbejdsdag i vores kvarter. Nu lyder det som om jeg har været helt vildt aktiv til det der arbejdslejr, men det har jeg slet ikke. Det eneste jeg kan bryste mig med var at jeg sørgede for glas og masser af kold hyldeblomst drik til de hård arbejdende i solen. Dem som følger mig med på bloggens facebook profil ved godt, at jeg det meste af tiden lå på plænen for at slikke sol mens jeg tyggede igennem 3 blade 🙂 hey det var weekend og jeg havde netop glædet mig til at bare hygge og slappe af. Desuden tror jeg også at jeg ville være i vejen for de andre. Det med værktøj og reparere ting er bare ikke lige min stærke side 😉 Heldigvis hjalp sønnike med at male legehuset så jeg synes vi var godt repræsenteret fra vores lille hus. Heldigvis var der godt fremmøde denne gang fra vejen, men det er selvfølgelig de samme tinsoldater som kommer til arbejdsdagene. De er ligesom de andre som ikke deltager bare fordufter eller gå stille med dørene. Deres biler holder dog på P-pladsen, men ligeså snart klokken er slået færdig så myldre de frem med deres grill.
Manden og jeg synes at arbejdsdagene er nødvendige og alle har jo glæde af at der ser pænt ud i kvarteret. Vi deltager altid når vi har mulighed for det. Det er også en god anledning til at lære de andre naboer at kende på en anden måde. Det hele ender altid med hygge på plænen og spisning. Der kunne jeg være med i 🙂 der var bestilt pizza en masse med øl og vand. Det var som vanlig hyggeligt at sidde på græsset og sludre med de andre, mens vi kamp svedte. Vi tøser har allerede planlagt loppemarked som går af staben 9. september.

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Denne kommentar har absolut ingen relevans for indlægget, men kunne du være interesseret i at sælge din COS lynlås jakke (hvis det er en 34, vel og mærke)? 🙂 Er så forelsket i den, men den er jo (sjovt nok) ikke til at få fat i længere.

    xxCaroline
    http://www.thefashionfrog.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej Caroline,

      Det gør ikke spor. Men der er allerede en pige som er kommet dig i forkøbe med din jakke, for jeg har den ikke længere.
      Det var en str. 34. Du har nok ret i at den bliver svær at opdrive efterhånden. Kan kun anbefale dig at kigge hos TS om den dukker op.

      pøj pøj med jagten! 🙂

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I been waiting for these...