In the (perhaps) perfect army shirt

New In // 2nd hand trenchcoat

På vej hjem fra job skulle jeg handle og på vejen dertil smuttede jeg lige forbi genneren. Jeg kan ikke mindes sidst jeg var der. Der var en periode hvor jeg var der regelmæssigt. Kan I huske det? Synes der kom ret mange fine ting med hjem i den periode. Men det kommer vist sådan i perioder, for der skal være tid til at gå rundt og kigge. Tiden synes jeg desværre er knap nu om stunder, så besøgene går der længere og længere imellem.

Trenchcoaten er en sag, jeg har kigget efter længe, så svært tilfreds at det endelig lykkedes. Det er faktisk ikke nemt for en bette skid som jeg at finde en trenchcoat som passer uden at jeg kommer til at ligne en blotter. Enten er de mega store, snit som ikke er gode på mig og ofte er de lavet i noget tungt stof.

Denne gang fandt jeg faktisk 2 fine trenchcoat derinde, som jeg fik prøvet. Den anden var fra H&M stadig med prismærke på og faktisk ret fin kvali. Det var lidt nostalgisk at finde den for den havde det gamle H&M logo i nakken og det gamle prisskilt. Det var en str. 36, men til trods for det var den helt vild stor i ærmegabet og generel bare stor. Lavede man virkelig tøj så stort dengang? For jeg synes den svarer til en str. 40. Så det var et no-go.

Så det blev denne her som kom med hjem. Den er ret fin og er lavet i et tyndt nylon med lidt skinnende overflade. Den vejer nærmest ingenting og som man kan se på billederne så er den ret let og flagrer meget i vinden. Hvad synes I om den?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the (perhaps) perfect army shirt