In my red heels

Dullegrej

Jeg er ikke den store inden for dullegrej, faktisk er jeg måske lidt af en novice. Men ikke desto minder elsker jeg det. Elsker at få nyt dullegrej. Det jeg bruger mest indenfor denne kategori er ansigtscremer, bodycremer, mine shampoo og balsam, her poster jeg mange penge i og neglelakke. Uhh…ja neglelakke, elsker dem. Men ellers er jeg ikke den store til det øvrige make up sager. Det jeg bruger mest af mit make up er læbestifter og blush, mascara er også en yndlings, men jeg har faktisk ikke brugt mascara i 2 måneder. Så faktisk mascaraen de sidste par måneder lagt på hylden. Som I kan se er jeg mere typen til det naturlige look.

Under min ferie er der kommet ovenstående sager ind. Billede 1 er sager som er kommet hjem fra Spanien. Det er 3 læbestifter, 2 af dem i samme farve 🙂 Jeg købte en på prøve og det viste sig at være super fine. Så købte 2 mere. De er alle tre matte, rødbrune, hvoraf den ene er mere rød. Konsistensen på dem er lækker og føles dejligt på læberne. Chanel havde en gang en fantastisk rødbrun læbsestift, men den udgik desværre. Efter at have brugt den helt til bunden, nærmest skrabet det sidste ud, har jeg siden været på jagt efter en erstatning. Så der er blevet prøvet en del læbestifter. Men ingen har kunne matche den. Men endelig så er den fundet. Jubiii…Eneste ulempe ved dem er at de er ret vandfaste…eller måske en fordel. De sidder hvertfald længe på læberne og på glasset 😉 Den rødbrune købte jeg 2 af, fordi det er en læbestift jeg bruger til hverdag (når jeg husker at tage den på) den røde vil jeg bruge til fest. Jeg er med tiden fundet min læbestift hylde, hvis man kan sige det sådan. Jeg er uden tvivl mere til de matte og rødbrune nuancer, fordi det ser naturligt ud og klæder min teint bedst.

Billede 2 er sager som jeg har fået som prøve fra Yves Rocher. Jeg har ikke nået at få prøvet det hele, men olien har jeg prøvet en enkel gang og den er super lækker. Den skal jeg helt klart bruge når min sommerkulør med tiden aftager. Det gør den faktisk allerede. Det går desværre ret hurtigt med at blive bleg igen.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Sjovt, jeg er også holdt op med mascara. Den serum fra Clinique, som jeg bruger rundt om øjnene (aldersdesperation) har haft den heldige bivirkning, at mine øjenvipper, der allerede er lange og bøjede, nu også er meget tættere. Hvorfor ved jeg ikke, men en sød bekendt sagde, at jeg ville slå folk ud, hvis jeg også smækkede mascara ovenpå, så den sparer jeg nu;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, er det ikke mærkeligt at man lige pludselig ligger den på hylden? Den Clinique serum lyder altså skøn. Jeg vil også gerne have vipper som kan slå folk ud ved et blik. Det må nærmest kaldes for dræberøjne eller blik 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er den i den grå flaske, der hedder noget med Laser Focus – rigtig, rigtig god:-)

   Mit blik er altid venligt, roligt og velovervejet;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den må jeg huske.

   he he…ja, det tænker jeg også det er. Det var bare så nærliggende at skrive når du skrev at de kunne slå folk ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In my red heels