In red stilettos

Dark Velvet

Lige nu går jeg bare og venter på at weekenden begynder. JP er til børnefødselsdag i eftermiddag så jeg har lige lidt tid for mig selv inden han skal hentes. Så kører vi mod mine forældre for at spise middag og hygge med dem. Efterfølgende drager vi sammen med ind mod København for at opleve kulturnatten 2012. Vi har været med de sidste 4 år så det er efterhånden en tilbagevendende begivenhed som også JP synes er sjovt. Noget andet som også kendetegner kulturnatten er også at det plejer at være bidende koldt. `
Skal I til Kulturnat?

t-shirt/a.o (gave), velourblazer/baum und pferdgarten, jeans/zara, bælte/2ndhand, stiletter/camilla stærk

Ovenstående er hvad jeg havde på kroppen i går på en fantastisk solskinsdag. Da billederne blev taget tænkte jeg det ville have været fantastisk at sidde i læ og få sol. Det var decideret lun. I går var outfitttet i velourens tegn, det er meget sjældent at jeg både har velour på overdel og underdel. Men i går valgte jeg at have mine leopard devoré bukser på sammen med min sorte velourjakke fra Baum und Pferdgarten på, en ældre sag men stadig lige så fin da jeg købte den. Jakken er så fin med de smalle kantbånd fortil og bagtil. Synes at Baum und Pferdgarten er sindssygt dygtige til at lege med materialer, snit og altid have en let og finurlig tilgang i deres design. Det synes jeg er vildt fedt, fordi modellerne på den måde stadig er spændende uden at virke forældet.

Synes egentlig bukserne og jakken går godt i spænd sammen, fordi leopard pletterne matcher jakkens sorte velour, også bliver det samlet totale indtryk ikke for mørkt end hvis bukserne var helt sorte. De røde stiletter knækker outfittet for det ikke skal blive for forudsigelig 😀

Hav en god aften derude!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In red stilettos