Grey On a Sunny Windy Friday

Fashionflea d. 10. november

Igen i november bliver der afholdt Fashionflea. Helt nøjagtigt d. 10. november kl. 10 bliver dørene slået op til lækre stande sikkert bugnende af lækkert tøj, tasker, smykker og sko m.m. til gode priser helt til kl. 16. Jeg vil selv være tilstede med en stand sammen med en veninde, vi håber at hive en masse lækre sager med dertil. Som sædvanlig vil det være muligt at købe lækre sandwiches, salater og masser af kaffe, chai, te og kolde drikke.

Så ved du ikke hvad du skal lave så tag en veninde, mor, ven under armen eller blot dig selv hertil. Sidst var det super hyggeligt hvor der er mulighed for at hilse på mig og mange andre bloggere, stemningen plejer at være god med glade mennesker. Min veninde og jeg er også altid frisk på en god handel 😀
Se mere om den kommende Fashionflea lige her og på FB lige her. Ses vi? 😉

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey On a Sunny Windy Friday