Dark Velvet

Min weekend

cardigan/odd molly, leobukser/hm, læderbælte/benetton, sneakers/isabel marant

Jeg har taget en næsten blogfri weekend og bare nydt at være hjemme med min familie. Fredag aften var vi dog i København til kulturnat. Vi startede ud med Glyptoteket med skattejagt, videre mod Københavns brandstation, Dansk Design Center og endte sidste stop på Christiansborg. Så gik JP altså også nærmest død og ville hjem. Han har haft en vild aktiv uge hele ugen med løb alle dage, så han var træt da klokken slog 22. Han klarede det simpelthen så godt, men faldt også i dyb søvn i bussen.

I weekenden har vi hygget med madlavning. Entrecote og okse medaljon med hjemmelavet bearnaise og Portobello svampe. I dag stod manden for middagen som var marineret lammebryst (hentet hos den lokale bondemand) og pitabrød med hjemmelavet lammekebab. Mums, det må han gerne lave igen. Manden og jeg begyndte dagen med en god løbetur inden regnen kom. Det er dejligt at starte dagen med at bevæge kroppen og få kickstartet kroppen i gang, for dagen er også gået med gulvvask og flere omgange tøjvask. Lige nu står manden og stryger.

Men det hyggeligste har dog været at vi i aften har spillet MATADOR. JP fik MATADOR spillet forleden. Det viser sig at han spiller det tit i SFO og synes det er sjovt, så det var herligt at spille mod/med ham i aften. Han er virkelig god og taktisk til det. Ligesom han tidligere på aftenen tværede mig ud i Kalaha, og det er bestemt ikke første gang. Vi er ikke færdig med at spille MATADOR færdigt, så jeg glæder mig allerede til at skal spille videre 🙂

Nu vil jeg se videre på Forbrydelsen sammen med manden mens han stryger. Vi nåede ikke at se den mens den var på. Hav en dejlig efterårsferie hvis du er en af dem som er så heldig at have det!

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark Velvet