Wearing quilted bomber jacket

Den dag mine nye bukser revnede

grovmasket strik/monki, coated jeans/zara, halssmykke/zara, bælte/acne, støvler/bianco

I torsdags havde jeg ellers tænkt at tage mine nye læderbukser fra Mango på. Som I kan se  lykkedes det ikke. Der skete nemlig det at de revnede bagtil hele vejen, da jeg satte mig i bilen. Man kan sige det var heldigt at det skete lige der, for så kunne jeg løbe ind og skifte.
I farten hev jeg de her coated bukser istedet for, så det gik fra baggy- til skinny bukser.

Jeg blev mildest talt lidt irriteret over at de revnede bagtil. Så jeg måtte en tur ind til byen i lørdags for at reklamere dem. Det var ikke lige det jeg havde planlagt at bruge min lørdag på. Men så fik jeg heldigvis en aftale i hus med en god ven J, så blev det squ meget hyggeligt alligevel med sushi til frokost, shopping, masser af grin. Nu har jeg besluttet ikke at købe dem fra Mango. De var bare nitte.

J var så sød at holde mig med selskab, mens jeg havde lagt en rute over de butikker og sager jeg gerne ville nå. Først ville jeg gerne se butikken “MOSS COPENHAGEN” som jeg har hørt så meget godt om. Og butikken levede også op til forventningerne. Jeg gik derfra med 2 nederdele og et par øreringe. Jeg fik en rigtig god service så det er ikke sidste gang jeg kommer der. Vi var også forbi H&M på kultorvet. Hvis der er nogen af Jer som har ledt forgæves efter en røde angora trøje, så var der mange tilbage på 1. sal.
Vi var forbi GAMES ved Jorcks Passage og jeg fik brugt et gavekort, som har ligget hjemme i evigheder. Også her fik jeg en super god service, til trods for jule travlhed gav ekspedienten en god og tålmodig beskrivelse af div. spil. Jeg søgte nemlig et brætspil til sønnike og valget faldt på DIXIT Odyssey. Desuden spurgte jeg hvad der er årets hit og det et er trælegetøj som hedder Kendama, så det fik jeg købt som en adventsgave til JP.

Vi var et kort smut forbi H&M på Amagertorv og der var nærmest ikke til at komme til derinde, så der gik vi hurtigt ud igen. Så var vi lige et smut forbi Nørgaard for at købe den sidste julegave til manden. Jeg så en lækker sag derinde sidste weekend, som jeg tænker vil være perfekt til ham 🙂 så er det klaret. Der var generel rigtig mange mennesker i København de sidste par lørdage og det er sikkert julegave indkøbene som er gået ind.

Har du fået købt nogen gaver?

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Ej hvor surt, jeg hader når tøj går i stykker, men gemmer alle bon’er fordi det så ofte sker… Håber snart du finder en erstatning for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var mega træls, men heldigvis er det ikke noget jeg oplever så tit 🙂 Jeg gemmer også mine bon´er men desværre hænder det at de forsvinder ..he he.. men heldigvis ved reklamationer synes jeg ofte at der er god kundeservice og de fleste steder tager gerne retur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mega øv med de bukser 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, mega æv for de var så fine… inden de revnede ha ha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit 🙂
  Og øv med de Mango bukser:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det endte alligevel ret godt for det her outfit er altså også fint til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Mange tak! Jeg skyndte hurtigt ind i huset og tog det første par bukser de lå lige for. Glad for du synes det fungerede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Har nu haft mine Mango bukser på 2 gange. Krydser fingre!! ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det kan være du har været mere heldige med dine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing quilted bomber jacket