SHOP AMOK

Grey Scale

 skjortebluse/diesel stylelab, vest/vivienne westwood, nederdel/a. wang, støvler/bianco

En af fordelene og det hyggelige ved at have en veninde med på Fashionflea er at man kan bytte tøj med sin veninde inden dørene åbnes for besøgende. Denne gang fik jeg byttet mig til 2 veste, begge fra Vivienne Westwood. Jeg synes de er rigtig fine i snit og kvalitet. De er lavet i en lækker blød tynd uldkvalitet og foret med silke. Også har den de fineste knapper på. Alene knapperne kunne få mig til at købe den 🙂 Jeg kan godt finde på at købe en trøje eller bluse i genbrugen blot fordi den har fine knapper. Så bliver de pillet af tøjet og sat på noget andet og vupti bliver en lidt kedelig sag meget mere spændende. Desværre har jeg ikke noget close up af de fine knapper. Prøver at tage et billede af begge veste ved lejlighed. Så til Fashionflea fik jeg de 2 veste og de sorte støvler jeg har på på billedet. Støvlerne er jeg ovenud glad for kom med hjem. Har nærmest ikke gået i andet siden de flyttede ind. Så dem spår jeg at I kommer til at se ret meget her på bloggen 😉

Sådan så jeg ud i fredags på job. Næsten det samme kom på da jeg kørte mod Hørsholm til middag hosen veninde. Manden blev hjemme da JP var syg. Det var ellers en aften hvor mændene også var inviteret. Mit outfit blev; den grå bluse udskiftet med en hvid t-shirt sammen med mit dødningehoved smykket og den røde polkadot blazer kom ud over. Så blev det lidt festligt med tern, prikker og dødningehoveder sat sammen i en sammensurium. Det var en hyle morsom aften hvor lattermusklerne blev godt brugt. Sindssygt hyggeligt selskab med folk jeg allerede havde mødt og en del nye. Min venindes kæreste havde nemlig også hans venner med på aftenen og hold op de er søde og sjove. Lækkert mad og vino i godt selskab, sådan skal en fredag aften spenderes i min verden når det er bedst. Jeg bliver altid så glad og får masser af energi når jeg har haft en fantastisk aften i den dur. Min veninde og hendes kæreste har forresten købt et hus på 150 kvm og nu er håndværkerne i fuld gang med at bygge 1. sal. De har lovet at holde indflytterfest, når huset står færdigt. Den glæder jeg mig allerede til 😀

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP AMOK