My Christmas Eve 2012

1. Juledag & 2. Juledag

Så vil jeg slutte året 2012 med billeder fra 1. juledag og 2. juledag.

1. juledag  i år var stille og roligt. Vi plejer at være mellem 20-25 på dagen. Jeg tror julen i år har været den mest stille og rolig jul indtil videre. Og det har faktisk været skønt med stille og  rolige dage uden alt for mange planer og gæster. Ikke at det andet ikke også er vildt hyggeligt, men jeg har virkelig trængt til rolige dage ovenpå travle måneder op til julen.

Eftermiddags kaffe med lusekatte, korender og æble både. Man spiser hele tiden 🙂 i julen synes jeg. Jeg elsker det…men jeg skal på kur i det nye år.

Så er det spisetid igen.

Forretten er sild med æg. Og en god snaps til.

Hovedretten. Hjemmelavet grønlang kål (lavet af oldemor) med flæsk, sylte, skinke med rødbeder og sennep. Alt kød er hjemmelavede.
Sylten er klart min yndlings sammen med grønlang kålen. Vi fik desuden også røget laks med æg.

Jeg kunne vælge mellem hjemmelavede jordbær grød (jordbær fra haven) med fløde eller ris a la mande.
Jeg valgte sidst nævnte for den var for god til at lade gå i år 🙂

2. juledag mødtes vi med resten af familien. Vi blev 32 i alt. Det var så hyggeligt og mange var hjemvendt efter lange udlandsophold. Det var dejligt at se dem alle igen og få lejlighed til at møde 2 nye mennesker som vi sikkert vil lære bedre at kende.

Vi får sunget sange og spist og hygget. Her er vi ved at gøre os klar til årets pakkeleg. Det plejer at gå vildt for sig og hylende morsomt. Alle børn både store og lave går all in i denne leg. Da vi er mange og ikke kan sidde sammen ved samme bord går der taktik i det. Så vi beslutter os at røve gaverne fra de andre bord når der bliver slået en sekser og de gør selvfølgelig det samme 🙂 så der bliver løbet.

Sådan ser bordet ud efter udpakning efter en god omgang pakkeleg.

JP i fuld gang med at samle hans pakkeleg gevinst.

Det er mine gevinster, som jeg er meget tilfreds over. En jule cd, en keramik lysestage fra Kähler og fyrfadslys.
Jeg fik også en sort clutch fra Liza Castro af en anden sød vinder. Det er denne her.

Så vil jeg slutte julen anno 2012 med dette hyggelig billede af pejsen. Sikke tiden flyver. Det kan jeg stadig ikke komme over. Man skal virkelig værdsatte livet og få det bedste ud af det. Husk at smile til verden for så smiler den faktisk tilbage på mange måder 😉

Nu er hele huset i fuld gang med at forberede årets sidste aften og byde det nye år velkommen. JP sætter serpentiner op alle steder og har faktisk allerede snydt med bordbomberne. Det buldrer og brager i huset. Vi har hatte og briller som er klar til brug. Stjernekastere, fløjter m.m. ligger klar. Manden og jeg laver maden og stegen er allerede blevet forberedt i går af manden. Jeg glæder mig til min hummer og tilbehør. Vi skal have is og meget andet lækkert – glæder mig allerede … 😀 løber igen.

Kan I alle have en rigtig god aften og Godt nytår!
Take care!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Christmas Eve 2012